Horoskop 31 Dec 09

VÄDUREN
Mycket av vad du gör verkar segslitet. Men det går trots allt framåt även om det inte sker så snabbt som du skulle önska. De mindervärdeskomplex som du ibland överväldigas av finns det ingen som heist anledning att du belastar dig med.

OXEN
Du känner dig lite ledsen och besviken på en vän, men upp med humöret så blir det bättre. Det finns fler och bättre kamrater att umgås med.

TVILLINGARNA
En ny romans är under uppsegling. Och det även om du har en partner. Kärleken går ju som du vet sina egna vägar. Det är däremot inte säkert att det handlar om en långvarig relation. Men den kommer helt säkert att beröra dig på ett alldeles särskilt sätt.

KRÄFTAN
För att lösa ett problem du står inför krävs att du använder dig av ett annorlunda tillvägagångssätt. Även om detta är emot din natur är det just nu lämpligt att du ger avkall på ditt ego och försöker kompromissa istället

LEJONET
Du är köpsugen och skulle gärna vilja unna dig någonting lyxigt. Det är dock inte särskilt förnuftigt med inköp nu. Speciellt inte sådant som är kostsamt. Med handen på hjärtat! Har du inte redan nu allt som du behöver? Det här verkar handla mest om okynnesköp.

JUNGFRUN
Din intuitionen är nu mycket skärpt. Skulle du råka hamna i valsituationer ska du lita mer på den än på s k faktiska förhållanden. Den kreativa sidan av dig är också aktiv. Det innebär att du lättare än annars kan skapa sådant som du själv blir nöjd med.

VÅGEN
För de som inte vill ta ödesdigra risker gäller att vara extra uppmärksam och försiktig just nu. Tänk först och tala sedan, rusa inte iväg i blindo och låt klokhet få styra dina handlingar, åtminstone idag och under några dagar framåt.

SKORPIONEN
Du kan andas ut. Efter en tids påfrestningar i en kärleksangelägenhet ordnar allt upp sig. Dins farhågor om en rival visar sig vara ogrundade. Nu kan du se framtiden med tillförsikt igen. En gammal vän som du inte sett till på länge hör av sig!

SKYTTEN
Du blir indragen i en besvärlig situation som kommer att kräva allt sinneslugn du kan uppmobilisera. Det är därför viktigt att du väljer vad du ska befatta dig med. Ta bara det viktigaste och lämna allt annat därhän. Ingenting lär springa bort.

STENBOCKEN
Du kan se fram emot en lättsam och trevlig dag. Inga betungande plikter finns inom synhåll. Du kan ägna dig åt saker som du kanske försummat eller sådant som du länge velat göra men inte haft tid med. Det finns också vänner som väntar på att få höra ifrån dig.

VATTUMANNEN
Nu får du rycka upp dig! Det går dig vä1 i händerna vilket naturligtvis kan inbjuda till lättja. Men det får vara måtta med allt. Går du inte in för att aktivera dig lite mera kommer du att bli helt försoffad. Det finns t ex bekanta som skulle uppskatta ett besök!

FISKARNA
Du behöver inte stå i strålkastarljuset hela tiden. Låt någon annan få ta över rodret bara denna enda gång. Du har dessutom redan gjort din beskärda del. Om andra sedan visar tacksamhet eller ens uppmärksammar det du gjort är ovidkommande. Du vet och det räcker.




Kommentarer
Postat av: sara

hej jag undrar om min kompis kommer svallra till min mamma att jag har en pojkvän?

2009-12-30 @ 18:01:29
Postat av: JeleN

Hej

Fin blogg. Kul att man kan läsa sitt horoskåp:D

2009-12-31 @ 12:51:16
URL: http://jelenjohansson.blogg.se/

Kommentera här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0