Horoskop 1 Jan 10

VÄDUREN
Det blir en händelserik dag. Förändringar inom familjen gör dig orolig. Men det är bara nyttigt att dina cirklar rubbas en aning så du får lov att tänka om. I vissa avseenden kan du ju vara överdrivet låst. Nu är det dock läge för nya impulser!

OXEN
Du har fullt upp och då trivs du verkligen, men du får inte ta på dig allt. Dina kamrater måste också få chansen att göra roliga jobb.

TVILLINGARNA
Livet visar sig från en av sina bästa sidor och du njuter i fulla drag. En kärleksangelägenhet ser ut att utvecklas i precis den riktning som du önskar. Och just nu räcker det för din del. Ett besked som du väntat på med spänning får du ett positivt svar på.

KRÄFTAN
Partnerrelationer är gynnade. Om du har en partner råder det ovanligt fin stämning mellan er. Är du singel finns det förutsättningar för att möta någon som får en mycket speciell betydelse för dig. Men självklart hänger det på om du är intresserad eller ej.

LEJONET
I en kärleksangelägenhet blir det slitningar. Du och den partner som det här gäller missförstår varandra ideligen och råkar i gräl om det mesta. Det här kan vara ett tecken på att det är dags för er två att gå skilda vägar. Som det är nu mår ingen av er bra.

JUNGFRUN
För att undvika känslomässiga missförstånd mellan dig och din partner ska du se till att vara övertydlig. Men skulle olyckan vara framme skulle du tjäna på att skämta bort alltsammans, istället för att kanske försöka förklara hur saker och ting var menade.

VÅGEN
Din kärlek kan hjälpa dig med några tankar. Kanske kan ni också fundera ut en lösning på bråket mellan dig och dina arbetskamrater.

SKORPIONEN
Det är onödigt att tigga om problem, eller kasta sig in i andras intriger. Eftersom du egentligen inte är tvungen att bevisa någonting riktigt ännu är det bättre att du avvaktar. Men det skadar inte om du är väl förberedd när tiden väl är inne.

SKYTTEN
Du håller sakta men säkert på att komma ur spår och förirra dig iväg på villovägar. Du är fresstad att smita från dina plikter och skyldigheter för en mer ansvarslös tillvaro. Dina nuvarande instinkter och din hänsynslöshet är definitivt ingenting att eftersträva.

SKYTTEN
Du kanske upptäcker att saker och ting utvecklas till det bättre för dig på under nästan mystiska omständigheter. Du är såpass mycket i harmoni med livet i allmänhet att du nästan automatiskt gör rätt saker vid rätt tillfällen. Bra, dra fördel av det som dagen ger dig.

VATTUMANNEN
Intellektuellt arbete är att rekommendera framför fysiskt. Tankeförmågan är skärpt och du kan stundtals få riktiga snilleblixtar. Du fungerar även bra med andra. I vissa avseenden får du agera rådgivare. Andra känner instinktivt att du är omdömesgill.

FISKARNA
Det är gynnsamt att planera för kommande projekt. Tankemässigt är du skärpt. Du får respons för dina idéer och känner att du är på rätt väg. Ett kärleksförhållande som du har haft börjar kännas avslaget. Nu vill du bara komma ur det så fort som möjligt.



Hoppas jag inte la upp horoskopet för sent..

Kommentarer
Postat av: Adisa

hej! Jätte fin blogg ,jag besöker den dagligen . God fortsättning ..kram Adisa

2010-01-01 @ 16:07:25

Kommentera här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0