Horoskop 3 Jan 10

Väduren
Det är viktigt och till och med nödvändigt att försöka se vad som ligger bakom det som händer just nu, även om saker kanske vid första anblicken verkar självklara. Det är visserligen sant att du för närvarande har kontroll över situationen, men när det gäller framtiden...?

Oxen
Du har en händelserik dag framför dig. Och det som sker är av positivt slag. Vardagen förgylls också av att du får höra ifrån en person som du inte har haft kontakt med på länge. Ni får möjlighet att träffas, och det blir ett glatt återseende.

Tvillingar
I dag är det extra viktigt att du uttrycker dig klart och tydligt. Tala om vad du har för motiv, istället för de gamla vanliga utslitna och stressande fraserna. Mot kvällen kommer du i så fall att upptäcka att dagen trots allt varit ovanligt lyckad.

Kräftan
Du är oerhört kommunikativ och har stort behov av att få "prata av dig" med likasinnade. En situation gör att din vältalighet kommer väl till pass. Du underhåller och roar med kvickheter som får andra att kikna av skratt. Och då andra har roligt har också du roligt.

Lejonet
Det är jordbävning i ditt hemliv. Håller du och din partner på att separera månntro? Eller flyttar du? I vilket fall som helst får du räkna med att inte få det du har kalkylerat med. Och detta trots det enorma besvär som du har haft för att få det som du vill.

Jungfrun
Av olika anledningar känner du dig uttråkad. Ja, du har två alternativ att välja mellan. Antingen måste du acceptera situationen som den är, eller också får du sparka igång någonting själv För det kan vä1 inte vara så att du förväntar dig att andra ska roa dig?

Vågen
Även om du upplever att du trots att du gör ditt bästa inte uppfyller de förväntningar som omgivningen har på dig, så kommer inte saker att bli bättre för det att du anstränger dig ytterligare. Det bästa du kan göra just nu är att ta det lugnt och låta tiden ha sin gång.

Skorpionen
Ett välbehövligt energitillskott gör att du klarar dina uppgifter lekande lätt. Du får också extra pengar som du inte kalkylerat med. Och med det blir livet mycket roligare. Nu kan du kanske passa på och göra det där inköpet som du trånat efter så länge.

Skytten
Du är allmänt missnöjd. Och speciellt otillfredsställd är du med din arbetssituation. Av olika anledningar känner du dig överkörd. Men handen på hjärtat! Har du inte själv medverkat till att skapa den situation som du nu befinner dig i? Vem annars?

Stenbocken
Din välvillighet slår alla rekord. Visst är det bra att vara generös, men just nu riskerar du att försätta dig själv i penningknipa om du fortsätter att strö både saker och pengar omkring dig. Vad är det du är ute efter med det här beteendet? Ge dig själv ett ärligt svar!

Vattumannen
Grattis! Energin är på topp och du lyckas med allt du företar dig. T ex dina arbetsuppgifter går lekande lätt. Du är full av nya, fräscha idéer och möts av uppskattning var du än rör dig. Har du planer på någonting viktigt ska du passa på nu.

Fiskarna
Du mår jättefint! Ingenting känns betungande och du har förmånen att få ägna dig åt saker som du är road av. Du upptäcker bl. a. att du har en konstnärlig ådra som du tidigare inte varit medveten om. Det här ger dig något nytt att satsa på.



Kommentarer
Postat av: Anonym

brukar ditt stämma?

2010-01-03 @ 12:43:05
URL: http://moonbell.blogg.se/
Postat av: kimberly

omg det där var helt sant på mig :DDD

2010-01-03 @ 22:09:00

Kommentera här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0