Horoskop 4 Jan 10

Väduren
Försäkra dig om att du blir förstådd och att andra faktiskt har uppfattat vad du vill ha sagt. Om du låter dig styras av hur du tycker att saker borde vara istället för hur det är, kan det sluta med att du skapar dig onödiga problem, som kan bli svåra att reda ut.



Oxen
Just nu passerar du framgångsrikt och elegant alla konkurrenter. Det du presterar gör dig oumbärlig på många sätt. Därmed får du också ett annat förhandlingsläge vad gäller ersättning för det du gör. Det här är en dag då du är gynnad i de flesta avseenden.



Tvillingarna
I en situation tillsammans med goda vänner finns det risk för att du dras in i en diskussion som urartar helt. Dina skämt går inte hem! Men om du pressas, är det bäst att du tar bladet från mun och talar om hur saker och ting ligger till.



Kräftan
Du behöver inte vara rädd för att visa dina känslor lite mer. Ibland gäller det att chansa och nu behöver du inte alls skämmas för vad du tycker.



Lejonet
Ibland kan det vara bäst att kompromissa och använda sig av en gyllene medelväg, för att lyckas utmärka sig och överträffa andra. Detta är speciellt viktigt om det är så att du känner att dina argument inte är särskilt hållbara i en jämförelse.



Jungfrun
Du har fått en del nya vänner som verkar trevliga. Och vem vet - det kanske är riktiga juveler som du har hittat. Men lite försiktighet så här inledningsvis kanske ändå är på sin plats. Det har ju hänt förr att det gått ulvar i fårakläder.



Vågen
Hälsomässigt är du inte riktigt i form. Det skadar inte om du sköter om dig lite extra. En glad händelse inom familjen ger dig möjlighet att knyta nya kontakter. Men ekonomin är ansträngd. Impulsköp avråds!



Skorpionen
Du borde veta att om du inte ber om något så lär du inte heller få det. Det finns stora chanser att du kommer att kunna dra fördel av dina unika talanger och du skulle vara dum om du inte tog chansen och gjorde det. Det ser faktiskt ut som om du har en riktigt lysande idé.



Skytten
Tänk efter! När du väl kommit på vad det är du håller på och kämpar med, kommer det att bli lättare att förstå varför du bör sluta med det. Om du envist fortsätter att driva på, kommer resultatet att få en motsatt effekt till vad du önskat dig. Sök efter harmoni istället!



Stenbocken
Du har kämpat på rätt bra ett tag och du kan slutligen se en liten ljusning skymta. Om du hade fått det precis som du önskat skulle saker ha utvecklat sig på ett annat sätt, men de håller i alla fall på att lösa sig, vilket inte är så dumt, eller hur?



Vattumannen
Du har av allt att döma penningbekymmer. Men det beror mera på att du har tänkt fel, än att de skulle vara verkliga. Du har antagligen skapat dig behov som din ekonomi inte tillåter. Anpassa behoven till tillgången på pengar så kan du få riktigt bra ekonomi.



Fiskarna
Var inte missunsam utan generös tillräckligt för att gratulera den lyckliga person som har turen med sig. Det kan vara en glädje i sig att se på när någon annan öppnar sina paket. Endera dagen kommer stjärnorna att tindra också för dig.



Kommentarer
Postat av: Rosida

Bra blogg! :)

Gillar sånt här! :) Är en fisk. ^^

2010-01-03 @ 22:03:22
URL: http://beyondthesurface.blogg.se/

Kommentera här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0