Stenbocken

Hälsotips
Stenbocken tycker om att arbeta hårt, och det kan leda till stressrelaterade problem. Du trivs med att arbeta under viss press, men du vet inte alltid när du ska sluta. När du är utsliten försvagas ditt immunförsvar, vilket gör att du får svårt att bekämpa även små krämpor, och upplagrade spänningar kan göra att du har svårt att sova gott på natten. Eftersom de flesta Stenbockar har en mycket stark fysik brukar det räcka med litet måttfullhet, för att de ska hålla sig friska och sunda.

De kroppsdelar som förknippas med ditt tecken är knäna, tänderna och benstommmen. Det finns ingen som har så lätt för att bryta benen som just du. Med åren kan du bli stel i lederna, och det förvärras av fukt och av din stillasittande livsföring. Du kan också lätt få hål i tänderna och kan bli tvungen att göra täta tandläkarbesök. Du bör sköta dina tänder mycket noggrant. Det behöver väl inte sägas att du bör undvika allt småätande.

Stenbocken kan bli mycket melankolisk, och en depressiv stämning kan lägra sig över ditt liv tills varje dag känns grå och trist. Det kan leda till en kronisk trötthet, och det är viktigt för dig att lägga märke till när du börjar bli nedstämd så att du kan komma på rätt köl igen.

Stenbockar är mycket sega och uthålliga och möter allvarliga sjukdomar med stoiskt lugn. Oftast gör deras uthållighet att de går segrande ur striden.Kommentarer

Kommentera här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0