Vågen

Hälsotips
Vågar håller sig friska förutsatt att de ser till att kroppen är i balans. Men du kan ha svårt att motstå alla slags utsvävningar. Fet och kaloririk mat och alltför många sena nätter betyder att du lätt blir nedgången, och om du inte vidtar några åtgärder kan det resultera i sjukdom. Var snäll mot din kropp så kommer de flesta småkrämpor att gå över av sig själva.

Levern och njurarna förknippas med Vågens tecken. Din känsliga kropp kan ganska lätt bli överbelastad. När det händer kan dessa livsviktiga organ inte alltid fungera normalt, och det kan ansamlas gifter i kroppen som leder till huvudvärk och kronisk trötthet. De flesta av dessa symtom lindras om du vilar och äter lätt mat som inte belastar matsmältningssystemet. Drick mycket vatten! Se till att sköta om dig ordentligt vid minsta virus eller infektionssjukdom, eftersom det alltid frestar på njurarna. När krafterna återvänder mår du bra av måttliga mängder fysisk rörelse.

Eftersom vissa Vågar har en långsam matsmältning är det mycket med återhållsamma kostvanor. Om du blir sjuk kan en vacker miljö hjälpa dig att må bättre, och massor av uppmärksamhet från dina vänner hjälper dig garanterat att tillfriskna - att leva isolerat kan göra dig mer mottaglig för sjukdomar. Mycket frisk luft och vila är ett måste för dig och gymnastisera lagom, gärna i grupp!

En annan öm punkt är håret. Det är mycket vackert men också känsligt för om du inte mår bra.
Kommentarer

Kommentera här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0