Fiskarna

Hälsotips
Fisken har besvär ett känsligt nervsystem som ofta visar sig i magtrakten så du bör vara mycket noga med vad du äter. Undvik alkohol och kaffe. Fiskens känsliga konstitution innebär att din hälsa påverkas direkt av dina känslor. När du är helt slut känslomässigt är du mottaglig för en mängd olika småkrämpor som ofta är psykosomatiska. Det är viktigt att lyssna på ditt undermedvetna eftersom du kan få värdefulla insikter om vilka situationer du ska undvika.

Vad gäller mer allvarliga sjukdomar har du en tendens att ge efter för dem och låta dem skölja över dig tills de så småningom går över. För en Fisk är det den snabbaste vägen till att bli frisk. Familj och vänner stöder dig, och din kampanda stärks av kärlek. När de lider av allvarlig stress kan somliga Fiskar ta till droger och alkohol. Din benägenhet för beroende och missbruk gör att du bör vara mycket måttlig i allt nöjesliv.

Fötterna är den kroppsdel som förknippas med Fiskarna, och du kan lida av liktornar, vårtor, inflammerade knölar och svullnader. Du bör inte tränga in dina tår i smala och/eller högklackade skor. Det är av största vikt att du bär rymliga och bekväma skor som ger bra stöd för foten. Fotriktiga skor är ett måste för ditt välbefinnande. På vintern kan mjuk massage med en stimulerande olja öka cirkulationen och hjälpa till att hålla dina fötter i god kondition.Kommentarer
Postat av: J O S E F I N - I don't do normal

Fiskarnas horoskop brukar stämma in på mig, men verkligen inte dehär.. :O konstigt :)

2010-01-03 @ 23:05:15
URL: http://honjosefin.blogg.se/

Kommentera här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0