Horoskop 5 Jan 10

Väduren
Det är ovanligt lugnt omkring dig. Skönt! Du får tid till ditt förfogande som du inte har räknat med. Och det tar du naturligtvis tacksamt emot. Nu kan du stanna upp och känna efter hur du vill utforma din närmaste framtid.

Oxen
Du har idel trevliga händelser att se fram emot. I en arbetssituation får du briljera med din yrkesskicklighet. Det du gör väcker beundran och respekt. Du kommer också att bli efterfrågad på ett annat sätt än du varit tidigare i och med detta.

Tvillingarna
Du har bra förhandlingsläge nu om du t ex ska göra överenskommelser eller liknande. Speciellt i gruppsammanhang. Du har en realistisk syn på vad som är möjligt och kan därför komma med förslag som är verklighetsförankrade och genomförbara.

Kräftan
Du möter en person som gör ett mycket starkt intryck på dig. Normalt skulle du anse att du blivit kär. Men den här personen är så annorlunda mot dem du brukar attraheras av, så nu vet du varken ut eller in. Du är förälskad! Den saken är helt klar.

Lejonet
Det här blir en trevlig dag och med ditt glada humör har du lätt för att få kontakt med andra. Din arbetssituation är inte särskilt betungande. Och får du välja, så sysslar du helst med pappersarbeten. Ekonomin kunde vara bättre. Mer pengar är dock på väg.

Jungfrun
Nu gäller det att du försöker lösa problemet på jobbet. Samla alla och prata öppet om hur ni helst vill ha det. Var inte feg utan säg som det är.

Vågen
Du kanske inte visar mycket av hur du känner dig inombords fast du känner dig upprymd av hoppet om att dina drömmar och planer inför framtiden kommer att utvecklas och gå i lås. Det är en exemplarisk dag för att umgås och njuta av dina vänners sällskap.

Skorpionen
Det är någonting som du absolut vill ha på ditt eget vis och du är beredd att göra mycket för att få det. Du kommer inte att lyckas genom att vara tjurig och visa humör. Om du fortsätter att uppföra dig barnsligt, kan du förvänta dig en ganska frusterande dag.

Skytten
Lägger du energin på rätt saker, förvaltar du ditt pund på bästa sätt. Du riskerar nämligen att splittra dig på för många saker samtidigt. Och gör du det, rinner det mesta ut i sanden av det du tänkt göra. Försök samla ihop dig och koncentrera dig på en sak i taget.

Stenbocken
Just nu kommer det att vara lätt för dig att blunda för svårigheter i livet genom att alltid försöka se den ljusa sidan av saker och ting och det kommer samtidigt att vara svårt för dig att komma ner på jorden igen. Njut av detta medan du kan.

Vattumannen
Du kommer inte att bli ihågkommen om du inte gör dig själv gällande och efterlämnar något slags spår. Därför bör du vara positiv till att dela med dig av din kunskap och ditt vetande, till de som kan ha behållning av det. Genom detta kan du styra andra mot en bättre inriktning.

Fiskarna
Du ska helst vara ytterst försiktig med vad du säger. Du uttrycker dig för närvarande oklart, vilket gör att du riskerar att försätta dig i situationer som du kan få svårt att ta dig ur. Och speciellt om det gäller viktiga saker ska du definitivt be att få återkomma.Kommentarer
Postat av: CandyboX Collector - nu 773 unika tablettaskar !

Jag är fisk - så det var intressant för mig att läsa :) Om att jag uttrycker mig oklart - gotta improve me !PLEASE VOTE FOR ME, länk finns på min blogg <333Ha en underbar dag !

2010-01-05 @ 09:37:07
URL: http://doberwomann.blogg.se/

Kommentera här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0