Horoskop 6 Jan 10

Väduren
Du brinner av aktivitetslust och har mängder av projekt som du bara vill kasta dig över. Se dock till att du dämpar entusiasmen en aning. I din iver att hinna med så mycket som möjligt riskerar du nämligen att göra missar som skulle reta dig efteråt.

Oxen
Du är orolig för att en sak inte ska utveckla sig som du vill och önskar. Det är mycket viktigt att du erkänner andras företräden istället för att bara tänka på dig själv, sedan kommer allt att lösa sig på ett sätt som bara du kan få det att göra.

Tvillingarna
Du tycks utöva ett slags kraftmätning med omgivningen. Och som du vet, kan du vara väldigt egensinnig då du sätter den sidan till. Frågan är vad du försöker uppnå med den här attityden. Det kanske handlar om prestige, även om du inte vill erkänna det?

Kräftan
Du har god balans mellan känsla och förnuft. Det är därför gynnsamt att planera och även verkställa olika saker som du har på gång. Ditt förhållande till andra är också bra. Du bjuder på dig själv på ett sätt som du normalt inte brukar göra.

Lejonet
Det verkar bli en aktiv dag med en rad trevliga händelser i sikte. En angelägenhet leder också till att du kommer ut bland folk på ett sätt som är oplanerat, men som du kommer att uppskatta mycket. Detta ger dig tillfälle att skaffa dig både nya vänner och nya intressen.

Jungfrun
Förvänta dig ingen beundran eller ens tacksamhet för att du offrar dig och sliter så hårt som du gör, för då kommer du att bli grundligt besviken. Det är nu en gång så att den som utför grovgörat och är grunden till framgången ofta blir den som märks och uppmärksammas minst.

Vågen
Du far räkna med kritik i ett visst avseende. Men låt dig nu inte nedslås av det. Ta det som en möjlighet istället! Nu har du chans att upptäcka i vilken omfattning du låter andras omdömen styra dig. Det här blir en lärorik erfarenhet om du tar det på rätt sätt.

Skorpionen
Det är inte mycket du kan göra för att motstå att känna attraktion till de du har nära kontakt med. Du kommer att svepas med av begär och sexuell lockelse om du låter dig bli förtrollad och hypnotiserad av någon. Detta kommer dock att försvinna lika fort som det kom.

Skytten
Du har absolut inget att oroa dig för och därför är det bättre att du ser möjligheterna istället. En gammal vän ger dig några kraftiga kärleksstötar. Upp med humöret.

Stenbocken
Idag är det särskilt viktigt att du inte håller någonting tillbaka eller drar dig för någonting. Gör ditt bästa för att få så mycket gjort som möjligt helst på förmiddagen. Du kanske måste vara snabb, men försäkra dig om att du dessutom gör vad du ska utan att slarva.

Vattumannen
Det händer en hel del på hemmaplan. Du kanske är i full färd med att möblera om eller göra andra förändringar. I vilket fall som helst blir det till det positiva. Och eftersom du har gott om energi nu, är det tur att du har någonting för händerna.

Fiskarna
En ny romans är under uppsegling. Dina tidigare erfarenheter gör dig dock betänksam. Men du kan inte gärna lägga andras fel och brister på något som du inte vet så mycket om. Det minsta du kan göra är att ge både dig och den här personen en chans.Kommentarer

Kommentera här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0