Jungfrun

Hälsotips
Jungfrun intresserar sig ofta aktivt för sin kropp, och du är förnuftig nog att hålla dig i toppkondition, Din ibland ömtåliga fysik mår bra av ett sådant förutseende, och förutsatt att du har en balanserad inställning och inte blir alltför besatt av din träning bör du åtnjuta en god hälsa under många år.

Oro kan göra dig till något av en hypokondriker, och du förstorar små symtom bortom alla rimliga proportioner. Jungfruns nervsystem är mycket känsligt, och du har svårt för att hålla dig lugn. När du blir sjuk på riktigt gör du allt som står i din makt för att kämpa emot och ger inte upp förrän du är helt frisk. De kroppsdelar som främst förknippas med Jungfruns tecken är huden och matsmältningssystemet. När du är spänd och orolig kan du råka ut för en irriterad mage och eksemliknande besvär. Även om det hjälper att äta rätt slags mat är det mycket mer effektivt om du håller dig lugn och avspänd.

Övriga svaga punkter är armar och leder. Solvärme är det enda som hjälper i ditt fall. Men luften bör inte vara fuktig, du har nämligen ofta besvär med bronkerna. En resa runt på den franska landsbygden skulle göra dig gott. Och du som är Jungfru, sätt på dig hörselskydden när decibeltalen stiger. Du är nämligen mycket känslig för ljud.Kommentarer

Kommentera här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0