Lejonet

Hälsotips
Din vitalitet verkar ibland vara utan gräns, men akta dig! En hängmatta att vila i är ett måste för dig som är Lejon. Du har visserligen en stark fysik som ger dig ett bra skydd mot smärre infektioner och krämpor. Men Lejon tar ofta sin hälsa för given, och du måste vara noga med att inte driva dig själv för hårt och arbeta och festa så mycket att du blir utsliten. Om du mot förmodan skulle bli sjuk blir du förvånad och nästan förolämpad. Du gillar den uppmärksamhet du får som patient, men du vill också att andra ska veta hur stark du är och gör allt du kan för att bli frisk och komma ur sängen - ibland alldeles för snabbt.

Hjärtat och blodcirkulationen förknippas med Lejonets tecken, och när du blir arg eller stressad kan du få högt blodtryck. Alltför mycket fet och kaloririk mat förvärrar detta problem, och måttlighet vad gäller mat är tillrådligt. Särskilt Lejonmän drar ofta på sig hjärtsjukdomar om de envisas med alltför utsvävande livsstil. Det är alltså klokt att träna regelbundet, för det hjälper dem att hålla sig friska på äldre dagar.

Den andra kroppsdelen som Lejonet styr är ryggen, och du bör försöka gå så upprätt som möjligt. Du är stolt och ädel och har svårt att visa din sårbarhet. Av den orsaken kan du lagra mycket spänningar i ryggmusklerna.

Andra smärtpunkter hos Lejonet är blodet och synen. Ögonen bör du skydda från starkt solljus och glöm inte att kolla dina blodvärden!

Kommentarer

Kommentera här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0