Oxen

Hälsotips
Du älskar god mat och goda viner, gärna i stora mängder. Du frossar gärna och det kan i längden ge störningar på ämnesomsättningen och njurarna. Din matsmältning kan vara långsam och din bekväma livsstil gör att du har svårt att förbränna alla dessa kalorier. De flesta Oxar har en mycket stark kropp som klarar några extra kilon. När du någon gång blir sjuk kan du kämpa med oerhörd kraft och ofta bli frisk av ren viljestyrka.

De kroppsdelar som förknippas med Oxens tecken är halsen och nacken, och det är här hälsoproblem kan uppstå. Det kan vara allt från halsont till inflammation i struphuvudet.

Du kan också lätt bli stel i nacken, vilket oftast är ett resultat av spänningar som har ansamlats under en längre tid. Du vill helst hålla dig lugn, och därför kan du ibland tränga bort känslor av ilska och stress. Oxar vinner mycket på att lätta på trycket genom någon slags fysisk aktivitet - ett säkert sätt att bekämpa de negativa effekterna av en alltför stillasittande livsstil.

Drick mycket vatten och välj en motionsform som förbränner många kalorier! Att springa maraton bör passa din förmåga till uthållighet. Korsryggen är en annan känslig punkt, så ta försiktiga spadtag när du gräver i din älskade jord.Kommentarer

Kommentera här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0