Skytten

Hälsotips
Skyttar har en aktiv och rörlig livsstil som håller dem friska och sunda. Du tycker om att röra på dig och använda kroppen, och det förhindrar för det mesta att du drabbas av småkrämpor. Vid de sällsynta tillfällen då du verkligen blir sjuk koncentrerar du dig intesivt på att bli frisk eftersom du tycker det är urtråkigt att leka patient. En sådan inställning innebär oftast ett snabbt tillfrisknande, och du är ofta glad och optimistisk även när du har riktigt ont.

De kroppsdelar som förknippas med Skyttens tecken är levern, höfterna och låren. En svaghet för vin och kaloririk mat gör att du lätt kan lägga på hullet, särskilt när du är i medelåldern. För att göra dig av med eventuella bilringar måste du kombinera enerisk träning med en förnuftig kost. Du vill gärna unna dig livets goda - något som kan bli ansträngande för levern, så försök undvika så mycket som möjligt av giftig mat och dryck. Ät mycket B-vitamin!

Du som är född i detta tecken har en väldig energi och ett enormt behov av att röra dig, men måste tyvärr ta det lite försiktigt. När du kommer upp i åren kan du känna av reumatism i höfterna. Lätt träning ger ett visst skydd, och det är bra om du undviker att vistas för länge i fuktigt klimat. Skytten kan bli litet klumpig, vilket ofta resulterar i bulor och skrubbsår. Erfarenheten kommer utan tvekan att lära dig att vara litet mer försiktig. Din förkärlek för vilda och farofyllda fritidsaktiviteter gör att du utsätter dig för allvarliga risker. Visserligen har du tur, men det vore klokt av dig att inte utmana ödet. Långa skogspromenader med hunden är din bästa motionsform.





Kommentarer

Kommentera här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0