Tvillingarna

Hälsotips
Tvillingar är mycket vitala och har massor av energi. Din ämnesomsättning är snabb och du förbränner många kalorier under loppet av en dag. Förutsatt att du är uppmärksam på kroppens behov har du en medelgod hälsa.

Tvillingar har ett känsligt nervsystem, och ibland är ditt liv så hektiskt att du riskerar att bli mycket spänd och stressad. Det är viktigt att du kommer ihåg att slå av på takten och ta dig tid att koppla av och att du lägger dig vinn om att äta på regelbunda tider. Du behöver antagligen mer sömn än andra eftersom dina känsliga nerver måste få tid att återhämta sig ordentligt.

Du i Tvillingarnas tecken, röker du? I så fall finns det bara en sak att göra. Fimpa omgående! Du har nämligen mycket känsliga lungor och stort behov av frisk luft. En enkel förkylning kan resultera i ett otäck, ihållande hosta. Håll dig varm när det är kyligt väder, och börja gärna ta vitaminer när vintern närmar sig. De andra kroppsdelarna som styrs av Tvillingarna är axlarna, armarna och händerna, så ta det försiktigt med alla häftiga, ryckiga och stötiga rörelser! De kan lätt råka ut för skador, och du kan ådra dig stukningar eller brutna ben under någon period av ditt liv. När du blir sjuk så är du en mycket motvillig patient och du gör ditt bästa för att bagatellisera ditt tillstånd. Tvillingar återhämtar sig relativt snabbt, och det krävs en allvarlig sjukdom för att dämpa din rastlöshet.Kommentarer

Kommentera här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0