Väduren

Hälsotips
Den genomsnittlige Väduren är utrustad med en mycket stark fysik, vilket innebär att du med lätthet kan skaka av dig de flesta småkrämpor. Ditt höga arbetstemo får dig ofta att överanstränga dig fysiskt, och det är då problem kan uppstå. Väduren styr med huvudet, och många lider av huvudvärk och migrän, i synnerhet i samband med stress. Dessutom kan din aggressivitet stiga dig åt huvudet och migränanfallet är ett faktum. Varna vännerna när du är på krigsstigen så att de inte retar upp sig i onödan. Eller sök lugn och ro på en snöklädd alptopp!

Din eldiga natur gör dig också benägen att få feber, som då oftast blir hög och kortvarig. Om du blir sjuk brukar du skynda dig att komma på benen igen, och ibland tar det längre tid för dig att bli frisk eftersom du börjar arbeta innan du är redo för det.

Din aktiva livsstil gör dig sårbar för olyckor, i synnerhet när du är trött och sliten. Att leva i hög takt kan betyda att du hoppar över huvudmåltiderna och äter skräpmat i stället, vilket ger dig problem med matsmältningen. Se till att du håller en sund och balanserad kost med mycket färska grönsaker - du behöver bästa möjliga bränsle till din kropp. När du är ung kanske du tar din robusta hälsa för given, men allt eftersom åren går blir det tydligt att du inte är outröttlig. Litet framsynthet kan vara bra för Vädurar.Kommentarer

Kommentera här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0