Vattumannen

Hälsotipsen
Din hektiska livsstil kan göra att du inte hinner träna så mycket som behövs för att försäkra dig om en god hälsa. Vattumän har ett intensivt intellekt och behöver massor av stimulans, men du är inte alltid i kontakt med dina fysiska behov. Du bör sköta din hälsa lite bättre. Du slarvar nämligen ofta med både sömn och annat.

Dålig blodcirkulation är ett av Vattumannens ständiga bekymmer. Du bör akta sig för nikotin och ta långa promenader. Brist på daglig rörelse har en hämmande inverkan på cirkulation och energiflöde och du lider ofta av kalla händer och fötter. På vintern kan domningar i händer och fötter utvecklas till svullnad om du inte ser upp. I extrema fall kan du ha svårt att anpassa dig till både varmt och kallt väder. Ett regelbundet och förnuftigt träningsprogram hjälper dig att upprätthålla din inre balans.

Den kroppsdel som förknippas med Vattumannens tecken är vristerna, som du lätt kan vricka eller stuka. Du rör dig väldigt impulsivt och ser dig inte för - och så är olyckan framme. Du bör vara extra försiktig när du sportar och se till att du använder lämpliga skor. Du har lätt för att återhämta dig och tar de flesta småkrämpor med fattning. I de sällsynta fall som en allvarlig sjukdom lyckas tränga igenom ditt försvar kan det hända att du motsätter dig konventionell medicinsk behandling och hellre sätter din tillit till alternativa behandlingar. De visar sig oftast vara synnerligen effektiva och tycks passa din särskilda konstitution. Vattumannen kan också råka ut för plötsliga och oförklarliga sjukdomar som sedan går över lika snabbt igen.
Kommentarer
Postat av: Rebecca :)

shit den är sååååååååååååå san:S

2010-01-04 @ 22:19:10

Kommentera här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0