Horoskop 10 Jan 10

VÄRDUREN
Du har starkt behov av att få bekräftat att du är älskad och omtyckt. Din partner kan uppleva detta lite jobbigt. Men om du förklarar hur du känner dig inombords kan du få viss förståelse för varför den här biten är så viktig för dig just nu.

OXEN
Det är dags att reda ut en missämja mellan dig och din partner. Detta med att - "jag ska inte ta första steget" - är inte det lite vä1 barnsligt? Vem vinner på en sådan attityd? Bete dig som en vuxen om du vill bli bemött som en sådan!

TVILLINGARNA
Plikten kallar. Dock vill du egentligen inte alls befatta dig med saker som det är aktuellt att ta itu med. Du vill göra annat som du upplever mycket roligare och mer stimulerande. Men lugn! Det "tråkiga" kommer du att klara av snabbare än du tror!

KRÄFTAN
Det är lätt att ta på sig ansvaret för någonting som visat sig ha gått bra, speciellt som det är just du som gjort att lyckats så bra. Alla vet att det är dina ansträngningar som gjort detta projekt så speciellt. Du kan med gott samvete ta emot applåderna.

LEJONET
Mycket av vad du är involverad i känns motigt. Mitt i alltsammans får du dock stöd av din partner på ett oväntat sätt. Och du som nästan varit inställd på en brytning. Nu går du en ny "kärleksvår" till mötes istället. Som du ser ordnar sig allt till det bästa!

JUNGFRUN
En person som du har hjälpt ur en knipa, visar dig sin tacksamhet på sitt eget speciella sätt. Du blir förvånad och också glatt överraskad. Pengar ger dig vissa bekymmer. Några mirakel kommer dock inte att ske. Du har bara en väg, och det är att spara.

VÅGEN
Det finns omständigheter som sporrar och provocerar dig, vilket gör att du känner dig tvingad att gå ett steg längre... men innan du tappar humöret och kontrollen över ditt sunda förnuft, bör du ha klart för dig att det som händer, i grunden är för ditt eget bästa.

SKORPIONEN
Det drar ihop sig till oväder i ditt arbete. Orosmolnen kommer dock att skingras inom kort om du bibehåller ditt lugn. Det är en person som försöker skrämma dig. Men om du visar att du inte tar åt dig, så kommer alltsammans att rinna ut i sanden.

SKYTTEN
Du får en nöt att knäcka som heter duga. Det här blir en utmaning i din smak. Men med din erfarenhet och ditt kunnande blir det inga problem, även om det kommer att ta sin tid. Sedan då allt är klart kan du gott tillåta dig att glänsa lite.

STENBOCKEN
Kärleken sätts på prov. Din partner har till din förtvivlan fällt ut antennerna åt ett annat hå11. Det krävs en hel del från din sida om du ska klara av den här situationen. Men först måste du definiera för dig själv vad du vill. Ingen hämndaktion alltså!

VATTUMANNEN
Du påminns om ett löfte som du gett och som det nu förväntas att du ska infria. Helst av allt skulle du vilja glömma bort alltsammans. Men det lär du inte få någon chans till. Det blir till att bita ihop och låtsas som om det regnar. Tänk dig för en annan gång!

FISKARNA
Det är ju ändå ingen som ser eller märker någonting, så varför inte göra någonting riktigt busigt. Även det mest kränkande spratt blir bara ett lustigt skämt när du gör det. Hur som helst kommer alla inblandade ändå med säkerhet förstå att du bara skämtar.
Kommentarer
Postat av: CandyboX Collector - nu 774 unika tablettaskar !

Den här gången stämde horoskopet inte in på mig - jag går under av stress och hinner knappt tänka på busstreck.FISHERMAN <3

2010-01-10 @ 16:00:32
URL: http://doberwomann.blogg.se/
Postat av: Liza

åhnej.. min stämmer. jag är vädur..

2010-01-10 @ 17:16:11
URL: http://lizabacklund.blogg.se/

Kommentera här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0