Horoskop 11 Jan 10

VÄDUREN
Det gäller alltid att satsa på en sak. Du kan inte koncentrera dig om du ska pyssla och plocka med allt på en och samma gång. Gör också upp en plan för din närmaste framtid så vet du vad du ska kämpa för.

OXEN
Med ett oförsiktigt yttrande kan du ställa till mycken oreda för dig. För att undvika missförstånd ska du lägga dig vinn om att uttrycka dig klart och tydligt. Du befinner dig lite grann i din egen värld och är inte så observant på hur du uppfattas.

TVILLINGARNA
Du är sugen på att röra på dig och en riktig utekväll känns bra. Men det är viktigt att du är extra uppmärksam mot din kärlek, som inte är riktigt i form.

KRÄFTAN
De visioner du har för framtiden och allt vad det innebär, gör dig övertygad om att du står på gränsen till en riktigt upplyftande upplevelse. Det är ganska troligt att du sätter dina förhoppningar lite väl högt, så att du kanske blir besviken istället.

LEJONET
I en kärleksangelägenhet blir du besviken. När du nu för en gångs skull är beredd att visa lite mer av vad du känner så får du inte den respons som du skulle önska. Men 1åt dig nu inte bli "vis av skadan" för det. Du har bara valt fel person helt enkelt!

JUNGFRUN
En liten familjetvist är under uppsegling. Men egentligen har du inte med saken att göra. Andra försöker dock dra in dig i det hela. För att undvika obehagligheter borde du faktiskt markera ditt ställningstagande. I det här läget tänker alla bara på sig själva.

VÅGEN
Om det finns någon uppgift som måste utföras, är du den första att erbjuda dina tjänster. Du riktigt sprakar av initiativ och motivation. Om du håller på med något slag av samarbete, kommer det snart att visa sig att det är du som har den största erfarenheten.

SKORPIONEN
Du kan få problem med en kollega. Det är en person som har ett gott öga till dina arbetsuppgifter och som nu gör allt för att konkurrera ut dig. Det är dock ingen större risk att det går vägen. Men du ska se upp med att vara alltför godtrogen.

SKYTTEN
Du kan komma att få en del snilleblixtar som du absolut ska ta fasta på. Allt kanske du inte kan använda nu, men kanske längre fram. Du kan ju göra anteckningar tills vidare. Däremot ska du inte berätta för någon vad det är du kommer på.

STENBOCKEN
Just nu är du extra känslig. För att inte såras i onödan ska du hålla dig till människor som du vet var du har och som förstår dig. Helst ska du inte ge dig in i några avancerade diskussioner heller. Din omdömesförmäga kan nämligen spela dig vissa spratt.

VATTUMANNEN
Det finns tendens till överdrifter i mer än ett avseende. Håll i dig! Det är bra om du nu har bestämt dig för vad du ska ta dig till med olika saker som du har haft hängande i luften. Men för det behöver du väl inte överdriva och sopa rent hus överallt.

FISKARNA
Du kan oväntat få långväga gäster. Och hur du ska klara det i en handvändning blir inte det enklaste. Men eftersom du ofrivilligt har försatts i den här situationen så blir det ingen annan råd än att du får improvisera. Det är du ju för övrigt en mästare på.
Kommentarer

Kommentera här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0