Horoskop 2 Jan 10

VÄDUREN
Det här blir en ganska intetsägande dag, såvida du inte själv tar initiativet till att någonting ska hända. Men det är naturligtvis ingenting som hindrar att du gör en massa saker ändå. Du kan i princip disponera din tid som du vill den här dagen.

OXEN
Idag finns det ingenting som kan stoppa dig. Du är envis och står för din sak, men du är ändå öppen för rimliga förslag. Kom ihåg att med ärlighet kommer du längst. Men det betyder också att du ska vara ärlig mot dig själv. Det värsta du kan göra just nu är att undervärdera dig själv.

TVILLINGARNA
Det finns någonting som behöver utföras, men som du inte har påbörjat. Varför väntar du på andra, när du i själva verket klarar dig alldeles utmärkt på egen hand. Det kommer att gå lekande lätt om du utnyttjar den energi du har, men den kommer inte att vara för evigt.

KRÄFTAN
Du har en del privata angelägenheter som måste tas itu med. Det är ingenting du uppskattar men som du av olika anledningar bara måste få ur världen. Lika bra att ta tjuren vid hornen. Det är ändå ingen annan som kommer att göra de här sakerna åt dig.

LEJONET
Du får ett intressant erbjudande som lockar. Du vet med dig själv att det inte är genomförbart just nu, men tacka ja ändå. Det är osäkra tider och innan du vet ordet av kan din situation ha förändrats till någonting annat än vad den är idag.

JUNGFRUN
Du tycker just nu att det är roligt att leva och du känner spänning inför dina framtidsutsikter. Och visst är detta en härlig och välkommen förändring. Ge dig av ut och gör någonting du aldrig ens drömt om att du skulle få en chans till.

VÅGEN
Det här blir en riktig turdag. I ärlighetens namn handlar det dock inte om tur. Det är egentligen ett ord som det inte finns täckning för. Din "tur" ligger i att du får skörda vad du själv sått. Men det hindrar inte att du ödmjukt ska tacka för det du far.

SKORPIONEN
Det råder fullkomlig stiltje på olika sätt och vis i din värld nu. Äntligen får du tid till att reflektera över din situation. Det har du känt behov av att få göra länge! Det blir intressant att se vad du kommer fram till.

SKYTTEN
Det är delade meningar inom familjen om hur mycket en speciell sak får kosta. Det ser ut att bli ett oändligt kompromissande hit och dit. Det här kan gå vem som helst på nerverna! Vänta med de här förhandlingarna till en gynnsammare tidpunkt.

STENBOCKEN
Visst kan du kan bli tvungen att använda dig både av dina praktiska egenskaper och din drivkraft, men det kommer inte att vara så svårt som du trott att få igång ett kreativt projekt om du följer dina inspirationer. Om du inte börjar kommer heller ingenting att hända.

VATTUMANNEN
Du är på något mystiskt sätt påverkad och motiverad av dina vänners och din familj ambitioner och önskningar. De har höga ideal som gör det ganska svårt för människor att bara ignorera och skaka av sig. Du uppnår därför bättre resultat än de så kallade realisterna.

FISKARNA
Du går på högvarv men får ändå inte speciellt mycket uträttat. Du splittrar dig på för många saker samtidigt och försummar också din partner. En rival som uppmärksammar situationen försitter inte sin chans. Ska du verkligen riskera ditt förhållande?



Kommentarer

Kommentera här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0