Horoskop 7 Jan 10

VÄDUREN
Ett kärleksäventyr piggar upp. Men lägg inte alltför stor betydelse i det. Det är förmodligen inte så allvarligt menat från någons sida även om det känns äkta och rätt nu. Inom kort kommer era vägar att skiljas och alltsammans bleknar till ett minne blott.

OXEN
Du längtar efter omväxling och skulle också vilja träffa dina vänner oftare än vad du har kunnat göra nu på ett tag. Men typiskt nog tycks alla vara upptagna av sitt. Det blir ingen annan råd än att du får klara dig på egen hand även om det känns trist.

TVILLINGARNA
Till skillnad från ditt normala jag, är du ovanligt lättretlig. Det kan dock vara ursäktligt med tanke på hur mycket du har haft omkring dig den senaste tiden. Bäst du ser upp så du inte frestas att säga saker som du innerst inne inte menar.

KRÄFTAN
Förändringens vindar blåser. Och inte dig emot, även om det sker lite väl snabbt ibland. I vissa avseenden är det därför nödvändigt att du bromsar. I annat fall riskerar du att få ta om vissa procedurer. Och det skulle du definitivt inte uppskatta.

LEJONET
En anhörig försöker övertala dig till att gå in i ett familjeprojekt. Själv är du tveksam. Och med all rätt! Gör ingenting av lojalitetsskäl! Det kommer inte att bli bra. Du måste försöka klargöra för den här personen att dina resurser lämpar sig bättre för annat.

JUNGFRUN
Låt dig inte övertalas till att ge dig in i projekt som är dig främmande. Att andra hyser tilltro till din kapacitet är nog så smickrande. Det finns dock ingen anledning till att du ska ta musten ur dig bara för att låta andras förväntningar styra dig.

VÅGEN
Oförutsedda utgifter väntar. Men uppfinningsrik som du är, bör det inte inte bli något problem att klara situationen. Det du behöver göra är att sätta dig ner och bestämma dig för vilket alternativ du ska välja för att få ihop de pengar du behöver.

SKORPIONEN
Saker i stil med "det här ska jag göra då jag får tid" har länge varit ett återkommande tema i din tankevärld. Oftast har dock annat kommit emellan. Men nu får du chans att förverkliga vissa av dina ambitioner som rör fritidsintressen. Sätt igång!

SKYTTEN
Någon som vill ge dig ett specialuppdrag tar kontakt med dig. Till en början är du kanske tveksam. Men efter en tids övervägande förstår du vilken chans detta är. Det är också troligt att det här kommer att förgrena sig i andra riktningar så småningom.

STENBOCKEN
Idag verkar du vilja undersöka varför inte du kan få det som du tycker att alla andra får och att det som är tillåtet för andra ska vara det för dig också. Du är till och med beredd att överskrida vissa gränser, eller hur? Men gör du rätt...

VATTUMANNEN
I en kärleksangelägenhet ser det ut att bli trassel. I få avseenden vet du hur du vill ha det. Och det gäller även partnerrelationer. Din partner har dock tröttnat och vill ha besked. Men det kan du inte ge. Det ser inte alls bra ut.

FISKARNA
Nu kan du plötsligt se en strimma av ljus och hopp tränga sig fram, sedan spelar det ingen roll hur mörkt allt har sett ut tidigare. Allt som du deltar i idag verkar överträffa dina vildaste förväntningar. Det finns ingen anledning att ifrågasätta någonting, inte ens det du inte förstår.
Ursäkta för den sena uppdateringen!

Kommentarer

Kommentera här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0