Horoskop 8 Jan 10

VÄDUREN
I arbetssammanhang möter du en person som gör ett mycket starkt intryck på dig. Själv vill du inte kalla det förälskelse. Men det bör nog vara det närmaste du kan komma sanningen trots allt. Hur det hela kommer att utveckla sig får tiden utvisa.

OXEN
Det där arbetet som väntar på att bli gjort kan vänta ytterligare en dag utan att det innebär några problem. Du behöver koppla av, så spendera dagen med någonting du uppskattar istället. Varför inte passa på att umgås med en god vän kanske över en middag...

TVILLINGARNA
Ett samarbete med en kollega innebär ideliga komplikationer. Och tyvärr lär det inte bli bättre ävon om du anpassar dig mer än du gör. Personkemin stämmer dåligt. Och då hjälper föga ansträngningar, även om de är aldrig så uppriktigt menade.

KRÄFTAN
Allt du har att göra angriper du med en enorm glöd och energi. Använder du den här kraften förnuftigt får du mer uträttat idag än vad du har hunnit med under flera månaders tid. För som du vet har du ju högar liggande som bara väntar på att bli åtgärdade.

LEJONET
En spirande romans fyller dig med både glädje och bävan. Väljer du att ge efter för känslorna är det många andra som drabbas också. Och detta är du alltför medveten om. Det finns dock bara en person som du kan ta ansvar för. Och det är dig själv!

JUNGFRUN
Är någonting du har lärt dig genom livet, så är det att ingenting är beständigt. Detta gäller inte minst för ditt humör. Just nu svänger dina humörsstämningar på grund av månens påverkan. De som känner dig anpassar sig ganska lätt, men andra kan lätt bli förskräckta.

VÅGEN
Det här blir en händelserik dag. Du är dessutom energisk och möter olika saker med stor entusiasm. Det finns dock en risk att du agerar osystematiskt. För att få ut mesta möjliga av dina förehavanden ska du därför helst lägga upp en plan.

SKORPIONEN
När du stiger upp på morgonen idag känner du dig full av energi, men mot kvällen kommer du att känna dig ganska uttömd och som om du har fått nog. Det beror på att du har för mycket omkring dig nu för att hinna och orka med fullt ut med allting.

SKYTTEN
Idag är det inte din dag så du gör bäst att ligga lågt och invänta bättre tider. Stanna hemma ikväll och läs en god bok eller hyr en bra film som du kan titta på. Detta gör att dina tankar håller sig ifrån sådant som kan inverka negativt på din närmaste framtid.

STENBOCKEN
Det råder stor turbulens i ditt liv. Du är på kollisionskurs med de flesta. Dock mest med dig själv. Det vore bra om du kunde ligga lågt. Men det är förmodligen ett råd som du ogärna lyssnar till. Å andra sidan kan du ju lära av de erfarenheter du gör nu.

VATTUMANNEN
Se upp för irritation och frustration som kan dyka upp nästan när som helst och var som helst i din tillvaro just nu. Tillsvidare gör du bäst i att hålla dig ifrån alla slags överenskommelser, tills du bättre förstår av vad som är på gång.

FISKARNA
Det är dags att ta tag i de där sura problemen som du bara skjutit framför dig. Du klarar det också smärtfritt och ingen blir heller arg.
Kommentarer
Postat av: Rosida

Oj, det var precis så det var igår för mig! :o

Dina horoskop är sanna tror jag. Ska se till att läsa dem lite oftare! :)

Tack för en jättebra blogg. ♥

2010-01-08 @ 08:51:35
URL: http://beyondthesurface.blogg.se/

Kommentera här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0