Horoskop 9 Jan 10

VÄDUREN
Du frestas att försöka klara av en sak på snabbast möjliga sätt. Det är plikter och nöjsamheter som drar åt varsitt håll. Ingen tvekan om vilken sida du föredrar! Men försök stå emot. Om du slarvar, så förlorar du i fler avseenden än du tror.

OXEN
Du får anledning att vara stolt över dig själv idag. Det du har presterat senaste tiden är det inte många som skulle ha gått iland med. Beröm uteblir inte. Det är många som är imponerade över din kapacitet. Belöning? - Ja, det lär du definitivt kunna vänta dig!

TVILLINGARNA
Det finns risk för att du överskattar din arbetskapacitet. Din kompetens är det inget fel på, men fysiskt orkar du inte lika mycket som du brukar. Om du lyssnar på kroppens signaler kommer du att märka att du ska sänka tempot en aning.

KRÄFTAN
Det ser ut att bli en spännande dag. Du får ett positivt besked som kommer att innebära ett ekonomiskt uppsving för dig på sikt. Den arbetsinsats som blir följden av det här tar du gärna. För nu får du äntligen någonting rejält att ta tag i.

LEJONET
Det finns irriterande människor i din omgivning som gör allt för att stjäla uppmärksamhet och beröm på din bekostnad. Låt inte dessa få ditt humör att dala och offra ingen energi på att intressera dig för dem. Trots allt ser dina vänner vad du går för och uppskattar dig.

JUNGFRUN
Se till att du rör dig ute bland mycket folk den här dagen. Diskussioner ligger nämligen i topp bland dina favoritsysslor. Dessutom har du ju någonting att säga om olika saker. Det vore synd om inte andra får chans att to del av dina synpunkter.

VÅGEN
Förtretligheter inom familjen stör dig. Egentligen är det bara bagateller. Men alltsammans har urartat och antagit proportioner som saknar rim och reson. Det här kan du inte ordna upp ensam. Det finns således ingenting som du behöver ha dåligt samvete för.

SKORPIONEN
Ta vara på de chanser som dyker upp och du har ditt på det torra för lång tid framåt. Det som kan förblinda dig en aning är en övergångsfas som kan bli lite besvärlig och som oroar dig en smula. Anlita sakkunniga då du tecknar avtal så ordnar det sig.

SKYTTEN
Det drar ihop sig till kraftmätning i en arbetsangelägenhet. Det är din tur nu att ta dig an en uppgift som de flesta har gått bet på. Det blir svårt. Men tar du all din yrkesskicklighet till hjälp kommer det att gå vägen. Alla kommer att jubla och gratulera dig.

STENBOCKEN
Det mesta du tar i för tillfället blir bra och du verkar inte kunna misslyckas med något. Ta en chans. Är du singel väntar några spännande överraskningar..

VATTUMANNEN
Idag är det inte bra för dig att hålla dig tillbaka. Stig istället fram och förklara din kärlek eller din övertygelse med hög och klar röst. Ikväll kommer inte ditt intresse att rikta sig mot vardagens praktiska angelägenheter utan handla om romantik.

FISKARNA
Du attraheras av någon i din närhet och nu känner du att signalerna stämmer mellan er. Men bestäm först hur långt du vill gå. Är du singel behöver du inte tveka.

Kommentarer
Postat av: Anonym

läs gärna min blogg.

Du har jätte fin blogg :) ska börja kolla mitt horoskop nu, har bloggen som bokmärke :)http://ensekunditaget.blogg.se

2010-01-08 @ 23:38:54
Postat av: Anonym

vilken underbar blogg,häftig ju!!kan du ngt om drömmar? drömde om bajs idag i ett hav;/ väldigt skumt haha

2010-01-09 @ 13:31:16
URL: http://psychedelique.blogg.se/

Kommentera här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0