Kräftan

Hälsotips
Kräftor är mycket känslosamma, och immunförsvaret påverkas starkt av dina känslor. När du är nöjd och glad är din hälsa utomordentligt god. Men en släng av depression och nedstämdhet kan göra dig mottaglig för alla baciller i din omgivning.

I grund och botten har du en stark och robust fysik och kan med lätthet återhämta dig även från allvarliga sjukdomar. Kräftor lider i allmänhet i tysthet och klagar sällan trots att de kanske har mycket ont. Omsorg och tillgivenhet har en positiv inverkan på dig eftersom din kropp och ditt sinne är så nära förbundna med varandra - att du känner dig älskad är viktigt för att du snabbt ska bli frisk.

Se till att klä dig varmt, speciellt under den kalla årstiden. Brösten, som kvinna och underlivet är dina känsligaste punkter. Men den kroppsdel som framför allt förknippas med Kräftan är magen och risk för magsår föreligger. När du är upprörd kan matsmältningen påverkas negativt, och det kan vara klokt att vänta tills du är lugn innan du sätter dig ner och äter.

Kräftan behöver dock äta på ganska regelbundna tider eftersom du lätt blir på dåligt humör när du är hungrig, vilket kan göra det svårt för dig att behålla ditt inre lugn.

För de flesta Kräftor betyder glädje och lycka mer än något annat för att de ska hålla sig friska långt upp i åren.Kommentarer

Kommentera här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0