Om Lejonet

din vilja är lag

Du som är född i Lejonets tecken är lika praktfull som naturen mitt i sommaren. Fulländad, livsbejakande och viljestark lever du mer än någon annan i nuet. Du har ett fast grepp om verkligheten. Det vill säga verkligheten utifrån dig själv. Din vilja är lag. Du är härskaren som sprider din strålglans omkring dig och bländar med din skönhet.

Du är en typisk ledare. Men om till exempel Väduren styr med aggressivitet och impulsiviet, så styr du med en fast hand, väl medveten om vad du gör. Du som är född i detta tecken har som få andra förmågan att kontrollera din kraft och din styrka för att uppnå dina mål. Du strävar ständigt framåt med en stark vilja att vinna. Du är självsäker och känner stark sympati för alla som delar dina åsikter. För de personer som inte tänker och resonerar som du, har du ingen större förståelse.

Du lyssnar sällan till andras råd, följer inte med strömmen, men är mer än någon annan beroende av andras kärlek.

Redan som liten var du förmodligen mer bortskämd än något annat barn. Du gav aldrig dina föräldrar en chans att ägna sig åt något annat än att älska dig.

Ett annat typiskt Lejondrag är förmågan att uthärda och ta sig igenom svårigheter. Varken hunger, smärta eller annat elände kan kuva din optimism och din kärlek till livet. Du bär ditt huvud högt genom alla svårigheter - du är stolt.

Lejonet kräver respekt och beundran för sin egen person. Får du det så är du mycket generös. Du är varmhjärtat vänlig och trivs med att vara medelpunkt i vänskapskrestsen. Bäst trivs du när din röst är den som hörs mest och du får chans att berätta, dramatisera och agera. För dig är livet en teater och du en given aktör - som lätt blir smickrad av publikens uppskattning.

Du har ett utpräglat sinne för pengar och vet hur du ska skaffa sig alla livets bekvämligheter och lyx. Du omger dig helst med dyrbara ting som guld och ädla stenar. Du som är Lejonkvinna bär gärna päls. Inte bara för att du tycker det är vackert. Lika mycket för att du har ett våldsamt behov av värme.

Det är viktigt att du uppnår det du strävar efter. Annars kan du lätt råka ut för vredesutbrott och visa din stridslystnad. För helst av allt vill du framstå som en glad och förnöjsam person - faktiskt!


Kommentarer

Kommentera här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0