Skorpionen

Hälsotips
Skorpionen är fantastiskt uthållig och har en oerhörd förmåga att återhämta sig, vilket innebär att din allmänna hälsa vanligtvis är god. Men du brukar ta den för given och kan driva dig själv till yttersta gränsen genom alltför mycket arbete och festande. Din livsenergi är stark, men du behöver vara rädd om den. Men låt gärna kroppen och musklerna slappna av mellan varven.
Massage är ett måste för dig som har Solen i Skorpionens tecken.

Själslivet är Skorpionens ömmaste punkt. En del av de sjukdomar du upplever har psykosomatiska orsaker och hänger samman med situationer i ditt liv där det finns en blockering. Om så är fallet bör du försöka förstå vad det är som pågår och sedan handla därefter. Skorpioner lider ofta av nervösa spänningar som kan påverka musklerna i axlar, rygg och nacke. De mår bra av massage och fullständig avslappning.

De kroppsdelar som förknippas med Skorpionens tecken är fortplantningsorganen, urinblåsan och tjocktarmen. det är viktigt för dig att regelbundet rensa bort gifter ur kroppen - korta, renande kostkurer är mycket välgörande och hjälper dig att nå optimal hälsa.

Kommentarer

Kommentera här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0